VŠECHNY NAŠE PRODEJNY JSOU OTEVŘENY DLE STANDARDNÍ OTEVÍRACÍ DOBY
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Aktuality
14.03.2021
COVID-19: Aktuální informace k provozu eshopu a prodejen
Aktualizace: 14.03.2021 12:00 Vážení zákazníci,na základě usnesení vlády České republiky č. 217 o přijetí krizového opatření ze dne 26. února 2021 vá... číst celé
19.02.2021
Prodejna Kralupy nad Vltavou
V pondělí 22.2. bude z provozních důvodů na prodejně Kralupy nad Vltavou zavřeno. Moc se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení. Pro nákup mů... číst celé
18.02.2021
Prodejna Mělník
Ve čtvrtek 18.2. bude z provozních důvodů na prodejně Mělník zavřeno. Moc se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení. Pro nákup můžete využít ... číst celé
Zobrazit všechny aktuality
Sociální sítě a komunitní online podpora

Komunita zkušených vaperů, je připravena Vám pomoc s jakýmkoliv problémem okolo vapingu, kontaktovat ji lze textovou zprávou nebo hlasovým hovorem přes Discord server.

Sledujte a odebírejte náš YouTube kanál
Zajímají vás recenze novinek, návody pro DIY a další zajímavý video obsah.  Sledujte videa na našem officiálním YouTube kanálu

Jsme také na Facebooku
Pokud chcete mít přehled o zajímavých novinkách a akčních nabídkách sledujte náš profil na Facebooku.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě podnikající Miroslav Černý, se sídlem Vražkov 164, 413 01 Vražkov, Česká republika, IČO 71351451, fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 01.09.2005 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

AKTUALITY Z NAŠEHO MAGAZÍNU

Grip iSmoka-Eleaf iSolo R
10.03.2021 NOVINKY
Grip iSmoka-Eleaf iSolo R
Grip 1800 mAh s výkonem až 30W s cartridge GTL POD o kapacitě 4,5 ml pro styl vapování DL a RDL. číst celé
Přechod z kouření na elektronickou cigaretu snížil množství karcinogenů
07.03.2021
Přechod z kouření na elektronickou cigaretu snížil množství karcinogenů
Ve spolupráci mezi University of Kansas Cancer Center, California State University San Marcos a Brown University, vědci provedli randomizovanou studii... číst celé
Šíření dezinformací o rizicích vapingu a COVID-19
03.03.2021
Šíření dezinformací o rizicích vapingu a COVID-19
Koalice advokátů pro snižování škodlivých dopadů tabáku v Asii a Tichomoří (CAPHRA) požádala Světovou zdravotnickou organizaci (WHO), aby přestala šíř... číst celé
Příchutě AEON (Shake and Vape)
01.03.2021 NOVINKY
Příchutě AEON (Shake and Vape)
Rozšířili jsme sortiment o žádané chorvatské příchutě AEON. číst celé

 

Myšlenka na  VapingClub vznikla v roce 2013. To jsme jako prodejci elektronických cigaret otevřeli naši první specializovanou prodejnou pro vaping potřeby a už od začátku jsme veděli, že to chceme dělat trochu jinak. Zákazníci jsou pro nás především členové velké vaperské rodiny, které chceme za všech okolností poskytnout maximální pohodlí a komfort při nakupování na našich prodejnách.  Dnes je VapingClub součástí každé naší prodejny a neustále se snažíme tento koncept vylepšovat a zdokonalovat.

VapingClub je tedy místo k posezení a seznámení se s možností nákupu nejen elektronické cigarety, ale i veškerých vaping potřeb a různého příslušenství. Můžete si zde v klidu namotat a osadit vlastní spirálky.  Poskytneme Vám odborné informace a budeme rádi, když u nás strávíte pár příjemných chvil. Rádi Vám připravíme kávu a je možné si dát něco k pití z aktuálního výběru nealkoholických nápojů nebo si u nás můžete v klidu posedět a zarelaxovat s ostatními vapery.

Více informací na www.vapingclub.cz  a na Facebooku FB skupina VapingClub  

 

Sledujte nás a sdílejte fotky s hashtagem #vapingclubcz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2010 - 2021 e-cigaretka.cz | Shop icon icon by Icons8
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.