Všechny naše prodejny jsou OTEVŘENY dle standardní otevírací doby
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Aktuality
29.10.2020
COVID-19: Aktuální informace k provozu eshopu a prodejen
Aktualizace: 29.10.2020 8:00 Vážení zákazníci,na základě usnesení vlády České republiky č. 1079 o přijetí krizového opatření ze dne 21. října 2020 vá... číst celé
26.10.2020
28.10.2020 STÁTNÍ SVÁTEK - ZAVŘENO
Vážení zákazníci, ve středu 28. 10. 2020 budeme mít na všech našich prodejnách zavřeno. číst celé
07.10.2020
Prodejna Mělník
Ve čtvrtek 8.10. bude z provozních důvodů prodejna Mělník otevřena až od 12.30 do 17.00 hod. Moc se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení. V... číst celé
Zobrazit všechny aktuality
Komunitní online podpora

Komunita zkušených vaperů, je připravena Vám pomoc s jakýmkoliv problémem okolo vapingu, kontaktovat ji lze textovou zprávou nebo hlasovým hovorem přes Discord server.

  1. Úvod
  2. GDPR - Ochrana osobních údajů eshopu e-cigaretka.cz
GDPR - Ochrana osobních údajů eshopu e-cigaretka.cz

I. Jaké osobní údaje shromažďujeme

1. Fyzická osoba podnikající Miroslav Černý, se sídlem Vražkov 164, 413 01 Vražkov, Česká republika, IČO 71351451, fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 01.09.2005 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo
  • bankovní spojení (číslo bankovního účtu pro požadavky na vrácení platby na účet)


II. Účel zpracování osobních údajů

1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

2. Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

III. Obchodní sdělení, informace o naskladnění zboží a předprodejní servis

1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

IV. Správce a zpracovatelé osobních údajů

1. Zpracování osobních údajů je prováděno Miroslavem Černým tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

  • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Společnost Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, Praha 8 – Karlín, 186 00, Česká republika IČ 02387727
  • Společnost Seznam.cz, a.s., Radlická 3924/10, Praha 5, 150 00, Česká republika
  • Společnost Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko
  • Společnost Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irsko
  • Přepravce Česká pošta s.p., Politických vězňů 909/4, Praha 1, 22599, IČ: 47114983
  • Přepravce Zásilkovna s.r.o., Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9
  • Poskytovatel platební brány ThePay.cz, s.r.o.,Masarykovo náměstí 102/65, 586 01 Jihlava
  • Banka Raiffeisenbank a.s.,Hvězdova 1716/2b, 140 78 Praha 4

2. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

V. Správce a pověřenec

1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@e-cigaretka.cz

 

VI. Cookies

1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.e-cigaretka.cz , užívá na této webové stránce soubory cookies.

2. Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

3. Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

4. Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

5. Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
  • základní funkčnosti webových stránek

6. Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

7. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

8. Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
  • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR

9. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

VII. Práva nakupujícího a mazání osobních údajů

1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

VIII. Kontaktní údaje správce

Adresa: Vražkov 164, 413 01 Vražkov
E-mail: kancelar@e-cigaretka.cz
Telefon: +420 606 266 566

 

AKTUALITY Z NAŠEHO MAGAZÍNU

Recenze Uwell Caliburn G
29.10.2020 VIDEO
Recenze Uwell Caliburn G
Upgradovaná verze veleúspěšné sady Caliburn, která je právem označována jako nejlepší elektronická cigareta s POD systémem. číst celé
VOOPOO V.SUIT
30.09.2020 NOVINKY
VOOPOO V.SUIT
Kompaktní rozměr, skvělá kouřivost a jedinečný design. POD s výkonem 40W a vestavěnou baterií 1200mAh. číst celé
Grip Smoktech SCAR-18
30.09.2020 NOVINKY
Grip Smoktech SCAR-18
Nenechte se oklamat vzhledem. Tenhle grip toho vydrží opravdu hodně. číst celé
Dráty, spirálky: jaké, proč, jak #4 VapingCoil
27.09.2020 VIDEO
Dráty, spirálky: jaké, proč, jak #4 VapingCoil
V dnešním DIY motání vlastních spirálek si přestavíme již hotové řešení v podobě našich ručně motaných spirálek VapingCoil. číst celé

 

Myšlenka na  VapingClub vznikla v roce 2013. To jsme jako prodejci elektronických cigaret otevřeli naši první specializovanou prodejnou pro vaping potřeby a už od začátku jsme veděli, že to chceme dělat trochu jinak. Zákazníci jsou pro nás především členové velké vaperské rodiny, které chceme za všech okolností poskytnout maximální pohodlí a komfort při nakupování na našich prodejnách.  Dnes je VapingClub součástí každé naší prodejny a neustále se snažíme tento koncept vylepšovat a zdokonalovat.

VapingClub je tedy místo k posezení a seznámení se s možností nákupu nejen elektronické cigarety, ale i veškerých vaping potřeb a různého příslušenství. Můžete si zde v klidu namotat a osadit vlastní spirálky.  Poskytneme Vám odborné informace a budeme rádi, když u nás strávíte pár příjemných chvil. Rádi Vám připravíme kávu a je možné si dát něco k pití z aktuálního výběru nealkoholických nápojů nebo si u nás můžete v klidu posedět a zarelaxovat s ostatními vapery.

Více informací na www.vapingclub.cz  a na Facebooku FB skupina VapingClub  

 

Sledujte nás a sdílejte fotky s hashtagem #vapingclubcz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2010 - 2020 e-cigaretka.cz | Shop icon icon by Icons8
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.