VŠECHNY NAŠE PRODEJNY JSOU OTEVŘENY DLE STANDARDNÍ OTEVÍRACÍ DOBY
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Aktuality
15.06.2021
Prodejna Kralupy nad Vltavou
V pátek 18.6. bude z provozních důvodů na prodejně Kralupy nad Vltavou zavřeno. Moc se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení. Pro nákup může... číst celé
19.05.2021
Prodejna Litoměřice
Ve čtvrtek 20.5. bude mít z provozních důvodů prodejna Litoměřice zavřeno. Moc se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení. Pro nákup můžete vy... číst celé
19.02.2021
Prodejna Kralupy nad Vltavou
V pondělí 22.2. bude z provozních důvodů na prodejně Kralupy nad Vltavou zavřeno. Moc se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení. Pro nákup mů... číst celé
Zobrazit všechny aktuality
Sociální sítě a komunitní online podpora

Komunita zkušených vaperů, je připravena Vám pomoc s jakýmkoliv problémem okolo vapingu, kontaktovat ji lze textovou zprávou nebo hlasovým hovorem přes Discord server.

Sledujte a odebírejte náš YouTube kanál
Zajímají vás recenze novinek, návody pro DIY a další zajímavý video obsah.  Sledujte videa na našem officiálním YouTube kanálu

Jsme také na Facebooku
Pokud chcete mít přehled o zajímavých novinkách a akčních nabídkách sledujte náš profil na Facebooku.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě podnikající Miroslav Černý, se sídlem Vražkov 164, 413 01 Vražkov, Česká republika, IČO 71351451, fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 01.09.2005 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • datum narození
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • ověření plnoletosti podle zákona č. 65/2017 Sb., § 6 odst. 1
    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

AKTUALITY Z NAŠEHO MAGAZÍNU

Clearomizér aSpire Nautilus 3
02.06.2021 NOVINKY
Clearomizér aSpire Nautilus 3
Návrat legendární řady v plné síle zaručuje chuťový projev na úrovni Nautilus GT s neuvěřitelným prokreslením chutě vašeho oblíbeného e-liquidu číst celé
První studie s elektronickými cigaretami na 3D modelu lidských plic
28.05.2021
První studie s elektronickými cigaretami na 3D modelu lidských plic
Studie byla provedena na jednom z nejpokročilejších 3D modelů lidských plic, in vitro a ukazuje, že na rozdíl od klasického cigaretového kouře, měla p... číst celé
Elektronická cigareta RELX Essential POD
27.05.2021 NOVINKY
Elektronická cigareta RELX Essential POD
Představujeme RELX Essential POD elektronickou cigaretu nové generace. Zařízení funguje na principu takzvaného uzavřeného systému, který využívá z výr... číst celé
Elektronická cigareta Smoktech STICK G15 POD
19.05.2021 NOVINKY
Elektronická cigareta Smoktech STICK G15 POD
Smoktech Stick G15 Pod Kit je kompaktní elektronická cigareta s POD systémem, která je navržena pro MTL vapování, snadné používání a přenášení. Vestav... číst celé

 

Myšlenka na  VapingClub vznikla v roce 2013. To jsme jako prodejci elektronických cigaret otevřeli naši první specializovanou prodejnou pro vaping potřeby a už od začátku jsme veděli, že to chceme dělat trochu jinak. Zákazníci jsou pro nás především členové velké vaperské rodiny, které chceme za všech okolností poskytnout maximální pohodlí a komfort při nakupování na našich prodejnách.  Dnes je VapingClub součástí každé naší prodejny a neustále se snažíme tento koncept vylepšovat a zdokonalovat.

VapingClub je tedy místo k posezení a seznámení se s možností nákupu nejen elektronické cigarety, ale i veškerých vaping potřeb a různého příslušenství. Můžete si zde v klidu namotat a osadit vlastní spirálky.  Poskytneme Vám odborné informace a budeme rádi, když u nás strávíte pár příjemných chvil. Rádi Vám připravíme kávu a je možné si dát něco k pití z aktuálního výběru nealkoholických nápojů nebo si u nás můžete v klidu posedět a zarelaxovat s ostatními vapery.

Více informací na www.vapingclub.cz  a na Facebooku FB skupina VapingClub  

 

Sledujte nás a sdílejte fotky s hashtagem #vapingclubcz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2010 - 2021 e-cigaretka.cz | Shop icon icon by Icons8
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.