VŠECHNY NAŠE PRODEJNY JSOU OTEVŘENY DLE STANDARDNÍ OTEVÍRACÍ DOBY
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Aktuality
03.01.2021
COVID-19: Aktuální informace k provozu eshopu a prodejen
Aktualizace: 04.01.2021 08:00 Vážení zákazníci,na základě usnesení vlády České republiky č. 1376 o přijetí krizového opatření ze dne 23. prosince 202... číst celé
28.12.2020
Prodejna Kralupy nad Vltavou
V pondělí 28.12. bude z provozních důvodů na prodejně Kralupy nad Vltavou zavřeno. Moc se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení. Pro nákup m... číst celé
10.11.2020
17.11.2020 STÁTNÍ SVÁTEK - ZAVŘENO
Vážení zákazníci, v úterý 17. 11. 2020 budeme mít na všech našich prodejnách zavřeno. číst celé
Zobrazit všechny aktuality
Komunitní online podpora

Komunita zkušených vaperů, je připravena Vám pomoc s jakýmkoliv problémem okolo vapingu, kontaktovat ji lze textovou zprávou nebo hlasovým hovorem přes Discord server.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě podnikající Miroslav Černý, se sídlem Vražkov 164, 413 01 Vražkov, Česká republika, IČO 71351451, fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 01.09.2005 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

AKTUALITY Z NAŠEHO MAGAZÍNU

Nasty Juice FIX
18.11.2020 NOVINKY
Nasty Juice FIX
Jednorázová elektronická cigareta s liquidy SALT od věhlasného výrobce e-liquidů Nasty Juice z Malajsie. číst celé
Vapor Giant Extreme 2 RDTA
10.11.2020 NOVINKY
Vapor Giant Extreme 2 RDTA
Luxusní a výkonný RDTA atomizér s elegantním a nadčasovým designem. číst celé
Recenze Uwell Caliburn G
29.10.2020 VIDEO
Recenze Uwell Caliburn G
Upgradovaná verze veleúspěšné sady Caliburn, která je právem označována jako nejlepší elektronická cigareta s POD systémem. číst celé
VOOPOO V.SUIT
30.09.2020 NOVINKY
VOOPOO V.SUIT
Kompaktní rozměr, skvělá kouřivost a jedinečný design. POD s výkonem 40W a vestavěnou baterií 1200mAh. číst celé

 

Myšlenka na  VapingClub vznikla v roce 2013. To jsme jako prodejci elektronických cigaret otevřeli naši první specializovanou prodejnou pro vaping potřeby a už od začátku jsme veděli, že to chceme dělat trochu jinak. Zákazníci jsou pro nás především členové velké vaperské rodiny, které chceme za všech okolností poskytnout maximální pohodlí a komfort při nakupování na našich prodejnách.  Dnes je VapingClub součástí každé naší prodejny a neustále se snažíme tento koncept vylepšovat a zdokonalovat.

VapingClub je tedy místo k posezení a seznámení se s možností nákupu nejen elektronické cigarety, ale i veškerých vaping potřeb a různého příslušenství. Můžete si zde v klidu namotat a osadit vlastní spirálky.  Poskytneme Vám odborné informace a budeme rádi, když u nás strávíte pár příjemných chvil. Rádi Vám připravíme kávu a je možné si dát něco k pití z aktuálního výběru nealkoholických nápojů nebo si u nás můžete v klidu posedět a zarelaxovat s ostatními vapery.

Více informací na www.vapingclub.cz  a na Facebooku FB skupina VapingClub  

 

Sledujte nás a sdílejte fotky s hashtagem #vapingclubcz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2010 - 2020 e-cigaretka.cz | Shop icon icon by Icons8
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.